HRMUdruženje za upravljanje ljudskim resursima »HRM« je u srijedu 03.06.2015.g. u konferencijskoj sali Privredne komore kantona Sarajevo, organizovalo druženje »HRM Udruženje u BiH, Pogled u budućnost«.

Na početku druženja istaknuta je vizija Udruženja da se pozicionira kao prepoznatljiva odrednica u promociji poslovne funkcije upravljanja ljudskim resursima u Bosni i Hercegovini, unapređenju i dijeljenju dobrih poslovnih praksi, razmjeni znanja i iskustava i razvoju članova Udruženja, i jačanje uloge partnera javnom i privatnom sektoru u oblasti upravljanja ljudskim resursima.

Predsjednica Udruženja, Suzana Tihi Babić i predsjednica Upravnog odbora, Azra Hadžiomeragić upoznale su prisutne sa aktivnostima koje je Udruženje provelo u svom dosadašnjem radu i planiranim inicijativama za predstojeći period.

Prisutni članovi su iznijeli svoja očekivanja i viđenja svoje podrške radu Udruženja, a na temelju provedene ankete Udruženje će pripremiti plan edukacija i predavanja prema prijedlozima i potrebama svojih članova.

Po završetku službenog dijela, u neformalnoj atmosferi, razmijenjena su iskustva i ideje koje će upotpuniti rad Udruženja, pojačati profesionalne i strukovne odnose. Za catering su se pobrinule polaznice obuke „“Catering u svrhu samozapošljavanja”, koju Centar za edukaciju i istraživanje “Nahla” realizira uz podršku organizacije GIZ, projekat “Podrška obrazovanju odraslih u BiH”.

Fotografije:

HRM1

HRM2

HRM3

hrm4

HRM5

Partneri

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Lost your password?