Osnovano HRM Udruženje u BiH

HRM_udruzenje

Prateći trendove tržišta i nove modele poslovanja i upravljanja, u januaru 2015. godine u BiH, registrovano je Udruženje za upravljanje ljudskim resursima »HRM Udruženje«.  Udruženje je osnovano s ciljem promocije, razvoja i unapređenja HRM struke, međusobnog povezivanja i edukacije stručnjaka koji se bave ljudskim resursima, te povezivanja i saradnje sa drugim srodnim udruženjima u BiH i van nje.

Uvod u rad „HRM Udruženja“ obilježilo je gostovanje Mr.sc. Jadranke Delač-Hrupelj koja je 25.februara 2015.g. održala predavanje na temu „Nova vrijednost HR-a”.

Predsjednica Udruženja Suzana Tihi-Babić je poželjela dobrodošlicu svim prisutnim gostima i pozvala sve zainteresirane da postanu članovi „HRM Udruženja“.

Veliku podršku svojim prisustvom dali su predstavnici HR Centra iz Zagreba a predsjednik HR Centra, Saša Jurković je u ime partnerstva najavio maksimalnu podršku u regionalnoj saradnji i pomoć u budućem radu.

Sve informacije o HRM Udruženju možete dobiti na kontakt podatke:

Sekretar Udruženja Sanela Totić 061/797-503

HRM udruzenje

Udruženje za upravljanje ljudskim resursima “HRM Udruženje” je registrovano u januaru 2015.g. u BiH. Cilj Udruženja je promocija, razvoj i unapređenje HRM struke, međusobno povezivanje i edukacija stručnjaka koji se bave ljudskim resursima, povezivanje i saradnja sa drugim srodnim udruženjima u BiH i van nje. Cilj Udruženja je još i razmjena stručih znanja i informacija, te povezivanje članove Udruženja i drugih organizacija  putem seminara i predavanja u cilju stručnog usavršavanja.

Jadranka Delač Hrupelj se više od 30 godina bavi razvojem ljudi i organizacija, profesionalnom selekcijom, savjetovanjem i edukacijama. Od 1997. do 2010. kao direktorica Creative i Creativa Testa osmislila je i provela više stotina projekata za razvoj kompetencija menadžera i zaposlenika. Posebno je orijentirana na projekte facilitacije razvoja poslovnih organizacija i provedbu edukacija u sistemskom razumijevanju, strateškom planiranju i razvoju ljudskih potencijala.

Fotografije:

HRM_udruzenje_5

HRM_udruzenje_4

HRM_udruzenje_3

HRM_udruzenje_2

HRM_udruzenje_1

Partneri

Login

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.


Lost your password?