Udruga svojim članovima kontinuirano omogućava pogodnosti kod naših partnera kako bi i na taj način pridonijela daljnjem razvoju struke ljudskih potencijala. Pravo korištenja ovih pogodnosti ostvaruju članovi koji plaćaju godišnju članarinu i koji su u zadnja četiri mjeseca redovno plaćali mjesečnu članarinu. Svi novi/ostali članovi će moći koristiti ove pogodnosti nakon aktivacije članstva u HR Centru.

Naziv konferencije: 3. regionalna konferencija Znanje u fokusu

Organizator: Podravka

Datum i mjesto održavanja: 12.06.2015., Koprivnica (organiziran prijevoz autobusom ZG-KC-ZG)

Cijena kotizacije: 1.200kn + PDV

Popust za članove HR Centra: 10%

O konferenciji: Dotaknut će se aktualne teme iz područja e-učenja, kolaboracije i otvorenih inovacija te zajedno sa svjetskim i domaćim partnerima iz poslovne, akademske i društvene zajednice otkriti tajni recept uspješnih organizacija koje uče:

• kako u organizaciji povezati e-učenje i upravljanje znanjem
  • globalni trendovi u e-learningu i stanje u regiji
  • motivacija: je li vaša organizacija spremna za gamification
  • razvoj invativne kulture
  • agilnost i inovativnost
  • društvene mreže, dijeljenje znanja i Millenials
  • kako mjeriti vrijednost e-learninga
  • ključna predavanja, radionice, primjeri iz prakse, panel rasprave

Konferenciju će otvoriti vrhunski svjetski predavači iz područja inovacija, kolaboracije i e-učenja, nakon čega slijede panel rasprave, prikazi uspješnih poslovnih slučajeva i radionice. Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski jezik.

Prijaviti se možete ovdje

HR Centar u suradnji sa Nakladom slap osigurao je redovitim članovima 30% popusta na određene knjige iz poslovne psihologije. Popust je moguće ostvariti isključivo u Nakladi slap (Miramarska cesta 105) uz predočenje koda (za kod se javite na ivana@hrcentar.hr). Različite popuste nije moguće zbrajati (npr. ako je knjiga na akciji).Knjige na koje možete ostvariti 30% popusta:

Naziv edukacije: HR Transformation: The Role of HR in Organisational Change

Organizator: Kakushin Group

Datum i vrijeme održavanja: 26.03.2015. od 14.00 do 16.00 sati (CET)

Cijena: 199 – 399 eura

Popust za članove HR Centra: 15% (prije registracije javiti se na ivana@hrcentar.hr kako bi se ostvario popust)

Dodatne informacije i prijave:

• Prijaviti se možete ovdje

Naziv edukacije: Razvoj kompetencija zaposlenika

Organizator: TEMPORAR d.o.o.

Datum i vrijeme održavanja:

04.05. – Leadership organizacijski modeli i upravljanje*

Predavači: Robert Petric MBA i asst. Danijel Šošić, mag. pol.

Mjesto održavanja: Sesvete, Hotel Phoenix

Cijena: *cijena na upit

Popust za članove HR Centra: 50% (prije registracije javiti se na ivana@hrcentar.hr kako bi se ostvario popust)

Dodatne informacije i prijave:

—-

cognita

Books 24×7® je najveća svjetska online biblioteka poslovnih, informatičkih, financijskih i inženjerskih knjiga. BusinessPro kolekcija u sklopu biblioteke uključuje više od 9.200 poslovnih knjiga koje pokrivaju teme kao što su vođenje timova i organizacija, izrada poslovnih planova, vještine intervjuiranja i pregovaranja, prodajne vještine, vođenje projekata itd. Više možete pročitati na http://www.cognita.hr/e-learning-sadrzaji/biblioteka-online-skillsoft-books24x7.

Omogućili smo vam:

• 14 dana besplatne pretplate na Books 24×7 BusinessPro online kolekciju knjiga
• 10% popusta za jednogodišnju pretplatu na Books 24×7 BusinessPro online kolekciju knjiga
• 10% popusta za bilo koji e-learning tečaj iz njihove ponude

Za korištenje ovih pogodnosti potrebno je proći kratki proces registracije na linku http://www.cognita.hr/hrcentar.
Nakon odobrenja pristupa, mailom ćete dobiti korisničke podatke uz potvrdu aktivacije besplatne pretplate u trajanju od 14 dana. Besplatna pretplata počinje od dana aktivacije korisničkog računa.

Partneri

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Lost your password?